Over mij

Taal zit in mijn bloed. Lezen en schrijven deed ik al op de kleuterschool. Mijn eerste krantenartikel verscheen toen ik zes was: een verslag van een schoolreisje naar een molen. Tja, je moet ergens beginnen …

De liefde voor taal kreeg verder vorm en diepte op de middelbare school. Mijn leraar Nederlands van destijds kan ik niet genoeg danken voor de bevlogenheid waarmee hij ons warm maakte voor de Nederlandse taal en literatuur.

Gek genoeg (of misschien wel niet) ben ik na het behalen van mijn vwo-diploma geen Nederlands gaan studeren. Na wat omzwervingen begon ik aan een rechtenstudie en sinds 2007 mag ik mezelf ‘meester’ noemen. Rechten vind ik trouwens zeker ook een taalstudie, maar dat terzijde.

Na tien jaar als juridisch adviseur te hebben gewerkt, begon het steeds meer te kriebelen. Ik wilde niet meer alleen binnen juridische kaders schrijven, maar ook over andere zaken. Dat laatste deed ik al wel, maar puur als nevenactiviteit. Kortom, de tijd was daar om mezelf breder te gaan profileren.
En dat is gelukkig niet onopgemerkt gebleven …

O ja, waar ik het liefst over schrijf? Over muziek, mijn grootste passie en de meest gesproken taal ter wereld. Dat ik als muzikant die taal zelf ook spreek, is natuurlijk een pluspunt. Kortom, ben je actief in de muziek en zoek je ondersteuning bij het creëren van teksten en het voeren van pr: je hebt je partner gevonden.

Nieuwsgierig geworden? Mijn contactgegevens vind je hier.

One Reply to “Over mij”

Leave a Reply

Your email address will not be published.